Studenten bijbanen per stad

Opmeten van een jas

Zoek je een flexibele bijbaan die perfect aansluit bij jouw studentenleven? ASA biedt je de unieke kans om in vrijwel elke grote studentenstad snel aan de slag te gaan - of je nu in Amsterdam een parttime job zoekt of in Groningen naar een langdurige positie verlangt. Ontdek moeiteloos jouw ideale (bij)baan door simpelweg op de stad van jouw keuze te klikken en krijg direct toegang tot alle beschikbare vacatures. Voel je vrij om je op de stadspecifieke pagina's in te schrijven voor flexibele klussen of oproepwerk, geheel vrijblijvend. Ben je op zoek naar iets specifieks of wil je jouw zoektocht uitbreiden? Verken dan ons complete aanbod aan vacatures, gerangschikt per vakgebied, neem persoonlijk contact op met een van onze lokale vestigingen, of schrijf je direct in en stap moeiteloos in de wereld van werk die bij jou past. Met ASA ligt de perfecte studenten bijbaan binnen handbereik!

Volgens onze data vind je het snelst een baan als student of starter in Nijmegen, Amsterdam, Eindhoven of Maastricht. Bekijk hier de overige populaire steden voor werkzoekende starters.
De populairste branches om te werken voor starters en studenten zijn de horeca, banen in de logistiek en werken in de zorg. Je kunt bij ons meteen en vooral eenvoudig online solliciteren.